USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Balkanların coşkusu Bursa Yıldırım'da yaşandı

Yıldırım Belediyesi tarafından bu yıl 2. düzenlenen Anadolu Kültür Şöleni kapsamındaki  “Rumeli gecesi” büyük ilgi gördü.

Balkanların coşkusu Bursa Yıldırım'da yaşandı
27-08-2023 12:12
27-08-2023 12:15
Google News
Bursa Kosova Arnavutluk Makedonya Muhacirleri ile Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen şölene AK Parti Bursa milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ile Refik Özen, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Adnan Kurtuluş, AK Parti Yıldırım İl Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Atik, Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) Genel Başkanı Şaban Gülşen, İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Saman, Bursa’daki STK’ların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Bursalı katıldı.
Bursa Kosova Arnavutluk Makedonya Muhacirleri Başkanı Hüseyin İşcan, konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür etti. Protokol konuşmaların ardından Bursa Folklor Eğitim Merkezi Halk Dansları Topluluğu (BURFEM)  sahne aldı. Programın ikinci bölümünde Rumeli müziğinin önemli isimlerinden Rumeli Semih de sahneye çaktı. Rumeli Semih, Rumeli yöresinin birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Gecenin ilerleyen bölümlerinde hem protokol hemen vatandaşlar coşkulu müziğe daha fazla dayanamayıp halay çekmeye başladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ