USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Başbakan'dan Bursa'ya özel klip

Bursa mitinginin yapılacağı alana gelen Başbakan Davutoğlu, konuşma öncesinde AK Parti'nin Bursa mitingi için hazırlanan reklam filminde oynayan Mehmet Gürkan ve Hidayet Önel'le vatandaşları selamladı. Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Gürkan ve Önel'in elini öptü.

Başbakan'dan Bursa'ya özel klip
17-10-2015 01:45
Google News

Başbakan Davutoğlu, bugün Bursa Mitinginde halka hitap etti. Mitingin yapılacağı Gökdere Meydanına gelen Davutoğlu, konuşmasının öncesinde bir sürprizle karşılaştı.

Davutoğlu, konuşmayı gerçekleştirileceği platformda eşi Sare Davutoğlu ile halkı selamlarken, AK Parti'nin Bursa mitingi için hazırlanan reklam filminde oynayan Mehmet Gürkan ve Hidayet Önel Davutoğlu'na sürpriz yaparak platforma geldi Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Gürkan ve Önel'in elini öptü ve halkı selamladı.

AK Parti bugün Bursa'da devasa mitingle adeta gövde gösterisi yaptı. katılımın yüksek olması dolayısıyla bir çok vatandaş miting alanına giremedi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın hazırladığı klip vatandaşın alana akın etmesinde büyük rol oynadı. İşte vatandaşların meydanlara akın etmesini sağlayan o klip. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ