USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Altınok’tan çocuklara çifte bayram hediyesi

KEÇİÖREN BELEDİYE KONSERVATUVARI GENÇ TİYATRO ATÖLYESİ TARAFINDAN HAZIRLANAN ‘SİHİRLİ ORMAN’ İSİMLİ OYUN KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK’UN TALİMATIYLA 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARA ARMAĞAN OLARAK SAHNELENECEK. 9 KİŞİLİK OYUNCU GRUBUNDAN OLUŞAN OYUNA KATILMAK İSTEYEN AİLELER VE ÇOCUKLAR KEÇİÖREN BELEDİYESİ KURUMSAL WEB SAYFASI ÜZERİNDEN RANDEVU OLUŞTURACAK.

Başkan Altınok’tan çocuklara çifte bayram hediyesi
21-04-2023 15:45
Google News

Keçiören Belediye Konservatuvarı Genç Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan ‘Sihirli Orman’ isimli oyun Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatıyla 23 Nisan’da çocuklara armağan olarak sahnelenecek. 9 kişilik oyuncu grubundan oluşan oyuna katılmak isteyen aileler ve çocuklar Keçiören Belediyesi kurumsal web sayfası üzerinden randevu oluşturacak.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların ve gençlerin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmesi için Sihirli Orman oyununun sahneleneceğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza bayram olarak armağan edilen 23 Nisan’da biz de çocuklarımıza tiyatro oyunu hediye ediyoruz. Devletimizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımıza çifte bayram yaşayacakları etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Genç Tiyatro Atölyesi oyuncularımıza ve tüm teknik ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ