USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

B.Dortmund gibi bir Bursaspor hayalim var

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "En büyük hayalim Borussia Dortmund gibi olmak" derken, takımın başına Hamza Hamzaoğlu'nu getirmekte geç kaldıklarını söyledi.

B.Dortmund gibi bir Bursaspor hayalim var
11-02-2016 15:19
Google News
Yüreğindeki Bursaspor sevdasıyla kolları sıvadığını ifade eden  Ali Ay, “2,5 sene sonunda bambaşka bir Bursaspor olacağının sözünü veriyorum. En büyük hayalim Dortmund gibi bir kulüp olmak” dedi.
Ali Ay, üst üste 3 sene şampiyonluk hayalinin olduğunu belirtti. Kulüp dergisine açıklamalarda bulunan Başkan Ay, "Dortmund'a bir bakıyorsunuz 80 bin taraftar ve stadı sürekli dolu. Yense de yenilse de dolu. Öyle bir gün gelsin ki, biz de 45 bin kişilik stadımıza sığmayalım. İnsanlar loca almak için, kombine almak için sıraya girsin. Bizim eksikliğimiz; kadınlar ve çocuklar. Onları aramıza katmamız lazım. İstanbul’daki veya Avrupa’daki maçlara bakıyorsunuz aileleriyle gelmişler. Formalarını giymişler, atkılarını takmışlar maç izliyorlar. Niye bizde olmasın diye konuştu.
"Eski yönetimin bize hediyesi"
Hamza Hamzaoğlu’nu da öven Ay, "Eski yönetimin bize en büyük katkısı Hamza hocadır. İyi ki anlaşmışlar. Keşke daha önce anlaşılsaydı. İnşallah beraberce başarılara doğru gideceğiz. Kendisi de çok pahalı transferlerden yana değil. Kulüplerin ne durumda olduğunu biliyor" ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ