USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

İnegöl Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi
21-06-2016 17:25
Google News

İnegöl Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda 6 gün boyunca gerçekleştirilen eğitimlere belediye bünyesindeki memur, sözleşmeli ve işçi personeli katıldı. 270 personelin katıldığı eğitimin sonunda yapılan değerlendirme sınavında yüzde 100 başarı sağlanarak, katılımcılara sertifikaları takdim edildi. İnegöl Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Bilal Altınbaş’ın verdiği eğitimlerde genel iş güvenliği kuralları, iş kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında belediye personeline bilgiler verildi.

Belediye personeline verilen ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi konusunda açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnsan merkezli yönetim anlayışını benimsediklerini, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarına öncelik vererek hizmetlerde eşitliği ilke edinen bir titizlikle çalışmaları sürdürüyoruz. Hizmetlerin sürdürülebilirliği noktasında iş sağlığı ve güvenliğini birinci önceliklerimiz. Her bireyin huzurlu bir şekilde çalışma hayatını sürdürmesine belediye olarak önem veriyoruz" diye konuştu.

İş hayatındaki en basit tedbirsizliklerin bile büyük sıkıntılara yol açabildiğini hatırlatan Aktaş, “Hiç kimse iş kazasına uğramak istemez. Bu yüzden çalışanlar işlerini büyük bir dikkatle yapmalıdır. Bunu yanında elbette yöneticiler gerekli tedbirleri alacak ve bu konularda gerekli eğitimleri vereceklerdir. Bu kapsamda önemli bir konu olan iş sağlığı ve güvenliği hakkında belediye personelimize verimli ve faydalı geçtiğini umduğumuz bir eğitim gerçekleştirmiş olduk” dedi.

İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ