USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

"Beni ölümle tehdit etti"

Sunucu İkbal Gürpınar’ın şiddet gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşi sessizliğini bozdu: “Vücuduma makas dayadı, evden kovdu”

23-10-2015 19:12
Google News

İkbal Gürpınar eşi Emre Ermiş’e boşanma davası açıp, “Beni iffetsizlikle suçladı, dövdü” diyerek mahkemeden koruma talep etmişti. Korunma talebi kabul edilince Emre Ermiş karara itiraz etti.Cevap dilekçesinde şu iddialara yer verdi:

- Gürpınar rol icabı kısa bayılmalar, kıskançlık krizleri ve öfke nöbetleriyle bana psikolojik şiddet uyguladı. Beni defalarca evden kovdu.

- Bir gece saat 01.00’de aldığı makası vücuduma dayayıp ittirerek öldürmekle tehdit etti. Evden kovduktan iki gün sonra özür dileyerek tekrar eve çağırdı.

- Fikirlerime değer vermiyor, aşağılıyordu. Tembel ve korkak olduğumu söylüyordu. Entelektüel açıdan kendini benden üstün görüyordu.

Emre Ermiş’in dilekçesinde, “İkbal Gürpınar’ın uyguladığı psikolojik şiddetin dozu ve bana herkesin önünde attığı fırçalar, tehditler için biz koruma talep etsek kesin reddedilirdi” ifadeleri yer aldı.

İkbal Gürpınar ve Emre Ermiş 2013 yılında evlenmişti. Geçtiğimiz Ağustos ayında Gürpınar, boşanmak için mahkemeye başvurmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ