USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"Benim oğlum bedelli askerlikten yararlanmadı"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ailesi hakkında açıklamalarda bulundu.

17-09-2015 13:20
Google News

 CNN Türk canlı yayınında Tarafsız Bölge programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ailesi ile ilgili ilginç bilgiler paylaştı.
Kızının otomobili olmadığını ve otobüs kullandığını söyleyen Kılıçdaroğlu oğlunun ise bedelli askerlik yapma hakkı olmasına rağmen yapmadığını ve askere gideceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, bir soru üzerine kızının otomobili olmadığını söyledi.  

Milletvekili seçildiği gün mal varlığını açıkladığını tekrarlayan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, damadı için de iddialar ortaya atıldığını, ona da dava açmasını söylediğini aktardı.

Damadının kendisine göre varlıklı biri olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, "O da gitmiş bir yerden daire almış. 'O da rezidans...' Oradan almamış ki başka yerden almış. Tekzip gönderir yayınlanmaz. En sonunda TBMM'ye bir dilekçe verdim, 'benim, eşimin, çocuklarımın, damadımın, mal varlıklarını araştırın' diye önerge verdim. Kul hakkı yemenin ne demek olduğunu gayet iyi bilirim, Allah göstermesin" diye konuştu.

“OĞLUM BEDELLİ ASKERLİK YAPMADI”

Bir izleyicinin sorusu üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Benim oğlum bedelli askerlikten yararlanmadı. Benim oğlum askere gidecek. Yaşı tutuyordu ama bedelliden yararlanmadı" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ