USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BM'den saldırıya kınama

Birleşmiş Milletler(BM) Genel Kurul Başkanı Lykketoft, Ankara'da yapılan terör saldırısını kınadı.

BM'den saldırıya kınama
12-10-2015 00:12
Google News

BM Genel Kurul Sözcülüğü'nden yapılan açıklamada, BM üyesi 193 ülke adına BM Genel Kurulu Başkanı Lykketoft'un Türk halkı ve hükümetine dayanışma mesajı gönderdiği ve BM'nin terör tehdidine karşı ortak mücadeleye olan sarsılmaz kararlılığını sürdürdüğü kaydedildi.

Açıklamada, Genel Kurul Başkanı Lykketoft'un hayatını kaybedenlere taziyelerini sunduğu belirtilerek "Bu vahşi saldırı korkakça bir eylemdir ve milletlerin daha barışçı, ahenkli ve sürdürülebilir bir dünya kurma çabalarını durdurmayacaktır" ifadesine yer verildi.

 
ARJANTİN'DEN KINAMA

Arjantin de Ankara’da dün gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Arjantin Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ankara’daki bir gösteri sırasında birçok kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan acımasız terör saldırısının sert bir şekilde kınandığı belirtildi. Açıklamada, "Arjantin hükümeti taziyelerini ve dayanışmasını Türk hükümeti, halkı ve özellikle de kurbanların ailelerine sunmaktadır" ifadesine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, terörün tüm şekilleriyle kabul edilemez olduğu, uluslararası kanun ve insan haklarına saygı çerçevesinde uluslararası kamuoyunun ortak çabalarıyla birlikte karşı konulması gerektiği vurgulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ