USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bölükbaşı "Hafta başı üç transfer geliyor"

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı bursa.com muhabiri Adnan Batır’a maç sonu değerlendirmelerde bulunurken transferlerle ilgili de konuştu.

Bölükbaşı
25-07-2015 22:39
Google News

2-2 sona eren Bursaspor, Borussia Mönchengladbach maçı sonrası konuşan Bölükbaşı “Bugün takımın performansını çok beğendik. Eminim taraftarlarımız da beğenmiştir. Bizim performansımız bundan sonra düşmez, aksine üst seviyeye çıkar. Camiamız, futbolcularımız ve taraftarlarımız sabırlı olmalı. Takıma ve hocamıza güvensinler ki geçen seneden daha iyi bir takım olabilelim. Bu hafta bitirdiğimiz üç transferimiz var. Pazartesi veya salı Bursa’da sağlık kontrollerinden geçecekler. Ayrıca iki oyuncu ile daha görüşüyoruz onlar da takıma katılınca hem takımımız hem de kulübemiz çok güçlü olacak” dedi.

"Bu oyuncular yabancı mı?" sorumuza Bölükbaşı ”Evet aralarında yabancı transferler de var” yanıtını verdi.

"İngiltere’den bir transfer var mı? İsim alabilir miyiz" sorumuza ise tebessüm ederek “Eğer ülke adı kullanırsam bu transferleri açık etmiş olurum. İsim vermem de doğru olmaz. Oyuncular gelince göreceksiniz. Hep beraber çalışıyoruz. Takımımıza en iyi isimleri alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ