USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Boşanıyorlar mı?

Bu iddia magazin dünyasına bomba gibi düştü! Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çiftinin ayrılacakları konuşuldu.

Boşanıyorlar mı?
05-10-2016 12:56
Google News

 Örnek çfit olarak gösterilen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın aşklarına nazar değdi! 2011 yılında nikâh masasına oturan ve ikiz çocukları olan çiftin, evliliklerinde kriz çıktığı iddia edildi! Geçen sene boşanma haberleri çıkan, ancak bu durumu yalanlayan ikilinin o zamandan sonra aralarındaki sorunu çözemedikleri ve ayrılma yoluna girdikleri konuşuldu. 'Renkli Sayfalar'da konuşulanlara göre ikili, bu kararı 15 gün önce aldı.

İddialara sessiz kaldılar

Bu ayrılığın perde arkası ise bir sır gibi saklanıyor. Geçen sene ilk kez haklarında boşanma haberleri çıkan, ancak bunu hemen yalanlayan çift, bu kez adeta sessizliğe bürünerek kafaları karıştırdı! Saçını kısa kestiren ve davetlerde sürekli olarak siyah giyinmeyi tercih eden Büyüküstün, o dönemde 'Depresyonda mı?' şeklinde düşündürmüştü. 

Onur Saylak

Çiftin aralık ayında çıkan ayrılık iddiasının gerekçesinde kıskançlık yattığı ve Onur Saylak’ın ‘Rüzgârın Kanatları’ filmindeki rol arkadaşı  Sofya Khandamirova ile yakınlaşma sahneleri gösterilmişti. Khandamirova her şeyin gerçek          olduğunu söylemişti. 

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün katıldığı bir programda adeta aşkını ilan etmişti. Büyüküstün, 'Onur her şeydan önce iyi bir insan. Çok da romantik' demişti. Saylak ise 'Her sabah onun gözlerine bakıp uyanmak tarifsiz bir şey' diyerek duygularını dile getirmişti.

(AKŞAM)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ