USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

BTB hal esnafının yanında

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Bursa Yeni Kent Hali esnaf temsilcileriyle birlikte Tarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bektaş’ı ziyaret ederek hal esnafının sorunlarını masaya yatırdı.

BTB hal esnafının yanında
21-11-2015 12:52
Google News

BESAŞ Üretim Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda, sorunların çözümüne yönelik izlenecek stratejiler ele alındı. Hal esnafının sıkıntılarını yakından takip ettiklerini dile getiren BTB Meclis Başkanı Aydın, “ Hali nasıl daha aktif çalıştırabiliriz? Halin hacmini artırmamız için hangi adımları atmamız gerekiyor? Kayıp-kaçağı önlemek için neler yapılabilir? Bu sorunlar üzerinden hareket etmeliyiz. Biz bu sorunların çözümünde BTB olarak paydaş olmaya hazırız. Aynı masa etrafında toplandığımızda tüm problemleri giderebiliriz” dedi

BEKTAŞ: İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ


Tarım A.Ş Başkanı Bektaş ise denetlemelerde büyük bir yol alındığını kaydederek, “Hal dışı faturasız toptan satışlar, hal dışı esnaf, ambalajlama gibi sorunlar göze çarpıyor. Gerekli adımların atılması için işbirliğine açığız” ifadelerini kullandı.


HAL ESNAFI KAÇAK SATIŞLARIN ENGELLENMESİNİ İSTİYOR


Hal esnafı temsilcileri ise en büyük sorunlarının kaçak satış olduğunu belirterek semt pazarlarında gerçekleştirilecek denetimlerle kaçak satışın yüzde 50 oranında engellenebileceğini savundular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ