USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

BTM'de bilim dolu bir gece

Bursa Bilim Teknoloji Merkezi’nde geçtiğimiz hafta Suriyeli astronot Muhammed A. Faris’in katılımıyla düzenlenen “Mars’ta bir gece” etkinliğine gelen yoğun istek üzerine 26 Mart Cumartesi (YARIN) günü bir kez daha uzay meraklısı miniklere macera ve bilim dolu bir gece etkinliği yapılacak.

BTM'de bilim dolu bir gece
25-03-2016 12:43
Google News

 

Suriyeli astronot Muhammed A. Faris’in de konuk olacağı etkinlikte minikler geceyi, Kanada’dan gelen ve Türkiye’de ilk kez Bilim Teknoloji Merkezi’nde sergilenen Facing Mars’ın içinde kurulacak çadırlarda geçirecek. Özel uzay kıyafetleri ile sergiyi gezecek olan minik bilim severler, Planetaryum’da astronot Faris’in anlatımıyla uzayın derinliklerinde keşfe çıkacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde gökyüzünü gözlemleme fırsatı da yakalayacak olan katılımcılar, sergi içinde kurulu düzenekte Mars yüzeyinde yürümenin keyfini çıkaracak ve uzay bisikletiyle dengede kalmaya çalışacak.  Akşam saatlerinde başlayacak olan etkinlik ertesi sabah yapılacak kahvaltı ile son bulacak.

 

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde 26 Mart Cumartesi günü saat: 20:00’da başlayacak etkinliğe katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ