USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BTSO üyeleri, Bursaspor’u uğurladı

Bursa iş dünyası, Spor Toto Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Bursaspor’u zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesi yalnız bırakmadı.

BTSO üyeleri, Bursaspor’u uğurladı
31-05-2017 21:00
Google News

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Komite Üyeleri ve Bursa iş dünyası kuruluşlarının temsilcileri, zorlu Trabzonspor maçı öncesi Ordu’ya gidecek olan Bursaspor kafilesini Yenişehir Havalimanı’ndan uğurladı. Bursa iş dünyası, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yönetim Kurulu, futbolcular ve teknik ekibe, ligin son maçı olan Trabzonspor maçı öncesi başarılar dileyerek moral verdi.

“BURSASPOR’UN YERİ SÜPER LİGDİR”

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ligin son maçında Bursasporlu futbolcuların ellerinden gelen bütün mücadeleyi sergileyeceğine inandıklarını söyledi. Yeşil beyazlı takımın Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmasını istediklerini kaydeden Başkan İbrahim Burkay, “Kent olarak oyuncularımıza, teknik heyetimize ve yönetimimize güveniyoruz. Bursa, gerek nüfusu, gerekse de ekonomik büyüklüğüyle Türkiye’nin lider şehirleri arasında. Bu şehrin en büyük değeri ise Bursaspor. Bursa gibi birinci sınıf bir dünya kentinin takımının yeri de Süper Lig’dir” dedi.

 

“ZAFERLE AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Bursaspor’u düşme hattında değil, 2010 ruhuyla şampiyonlar ligi mücadelesinin içinde görmek ve aynı gururu yeniden yaşamak istediklerini dile getiren Başkan Burkay, şöyle konuştu: “Bursa, bu güce ve potansiyele sahip. Yeter ki Bursaspor’umuza sahip çıkalım ve takımımızın etrafında kenetlenelim. Çünkü bu sürecin sonunda kazanan sadece futbol takımımız değil, tüm Bursa olacaktır.  Yeşil beyazlı renklere gönül veren, kar- kış demeden takımının peşinden koşan cefakar taraftarı, Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik ekibi ve sporcularıyla el ele gönül gönüle bu zorlu mücadeleden zaferle ayrılacağımıza yürekten inanıyoruz.”

 

“SİZLERE GÜVENİYORUZ”

BTSO olarak bugüne kadar yeşil beyazlı takıma stadyum projesi, ulaşım, loca kiralanması, kamera sistemi, forma ve çanta gibi destekler verdiklerini belirten Başkan Burkay, Bursa iş dünyası olarak her zaman yeşil beyazlı takımın yanında olacaklarını dile getirdi. Başkan İbrahim Burkay, “Trabzon maçının başlama düdüğüyle birlikte futbolcularımızın yanında yarım asırlık bir mazi ve 3 milyon Bursalı’nın gücü ve duası olacak.  Bu bilinçle sahaya çıkarak, kente yakışan bir sonuçla Bursa’ya döneceksiniz. Sizlere güveniyoruz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ