USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bülent Uygun, ailesine küfredenlere bu tepkiyi verdi!

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, 2-0 geriye düşmelerine rağmen 4-2 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından ailesine küfredenlere sadece sinirli bir şekilde kafasını sallayarak tepki gösterdi. Uygun, verdiği tepkiyle gündeme oturdu.

Bülent Uygun, ailesine küfredenlere bu tepkiyi verdi!
26-10-2024 09:03
26-10-2024 09:06
Google News

Sivasspor, Süper Lig'in 10. haftasında Adana Demirspor deplasmanından 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-2'lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

''ANAMIZA, KARIMIZA KÜFÜR EDENLER''

Mücadelenin ardından Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun açıklamalarda bulundu. Bülent Uygun yaptığı açıklamada, ''Bir an yine dalgınlığımıza geldi 2-0 geriye düştük. Bu tabi bizim açımızdan üzüntü verici. Skor 2-0 olduktan sonra devre arasında sosyal medyada anamıza, karımıza küfür edenler...'' diyerek kafasını salladı.

Demoralize olduklarını ve oyun sistemini değiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Uygun, "Çalıştığımız yerden basit goller yemek bize yakışmadı ama futbolcu kardeşlerim gerçekten çok iyi bir geri dönüşüm gösterdi." dedi.

''BAKACAĞIZ"

Uygun, sosyal medyada küfür edildiğini belirterek, bir süre suskun kaldıktan sonra "Sosyal medyada böyle küfür eden arkadaşlar. Bakacağız, bakacağız. Herkese bakacağız. Herkes hak ettiğini alacak. Tamam." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ