USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

BURFAŞ'ın Sosyal Kart'ı fark yaratıyor

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy Sosyal Kart ile vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet götürmeyi amaçladıklarını söyledi.

BURFAŞ'ın Sosyal Kart'ı fark yaratıyor
18-07-2016 16:59
Google News

Müzekker SUBAŞI/BURSA.COM

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Sosyal Kart kullanıcılarının sevdikleri ile hesap yapmadan harcama yapabilecekleri ve kullandıkça kazanacakları bir sistem olduğunu belirterek, "Sosyal-kart sahibi vatandaşlarımız, yeme-içme harcamalarında, belirlenen oranda puan kazanacak ve kullanacak. Sosyal Kart çalışması BURFAŞ bünyesindeki tüm sosyal tesislerde geçerli olacak" dedi. BURFAş bünyesinde bir çok başarılı projeye imza attıklarını hatırlatan Muhammet Gümüşsoy, "Sosyal Kart ile Bursa'da mevcut kurum ve kuruluşları, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Tesisleri ile buluşturarak, tesislerin kaliteli hizmetlerinden ve avantajlarından faydalanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Harcamalara verilecek puan oranı ise kullanım yapan kart sahibinin bağlı olduğu kurum ve kuruluşlarla yapılacak anlaşmaya göre belirlenecek" diye konuştu.

KARTIN KULLANIM SONUÇLARI
Kurum/dernek çalışanları/üyelerinin, BURFAŞ bünyesindeki Sosyal Tesislerde, Sosyal Kart kullanarak belli oranlarda puan kazanmaları ve harcamaları ile tesislerin kaliteli ve güvenilir hizmetinden uygun fiyatlarla faydalanmaları sağlanıyor.Bu sayede sosyal tesisler kurum ve kuruluş çalışanlarına daha çok hizmet eder hale geliyor.

KART NASIL KULLANILIR?
Sosyal Kart sahipleri hesap öderken, okuyuculara kart okutarak yapılan harcama doğrultusunda belirlenen oranlarda puan biriktirme işleminden faydalanıyor. Sosyal Kart sahipleri hesap öderken önceki ziyaretlerinde kazanmış oldukları puanları indirim olarak kullanabiliyor. Kart 1,00 TL’ye satın alınabiliyor ya da ilk kullanımda bir sefere mahsus 1,50 TL puan kesintisi yapılıyor. BURFAŞ Sosyal Kart Sistemi 1001KART telefon ugulaması platformunda sanal olarak da çalışıyor. Program yüklendiğinde kurum çalışanları / üyeleri kendileri kayıt işlemini kendileri tanımlayabiliyor.

NASIL ÜYE OLUNUYOR?
Burfaş Sosyal Kart'a üye olmak için cep telefon numarasını, ad soyadı ve e-posta adresini doğru olarak girmek gerekiyor. Burfaş Sosyal Kart sistemi, verilen bilgilere göre tanımşama yapıyor. SMS yoluyla gelen doğrulama kodu girilerek kart aktif edilebiliyor. Kart aktif olduğunda, Burfaş Sosyal Tesislerinde yapılacak harcamalardan; kuruma tanımlı olan oranda puan kazanmaya başlanıyor. Bunun için uygulamadaki BURFAŞ SOSYAL KART resmini tıklayıp ekrana gelen karekodu kasalarda okutmak yeterli. Burfaş Sosyal Kart sistemi, sadece 1001KARTuygulamasına üye olanlara, ilk üyelikte 500 puan yüklüyor. Yüklü olan puan 25 TL ve üzeri bir harcama karşılığı kullanılabiliyor.

KART NE KADAR GÜVENLİ?
Kartın çalışma yöntemi, içine yazılabilen kart, akıllı kart okuyucu ile mevcut otomasyon sistemini haberleştirecek yazılım kullanılması esasına dayanıyor. Bu proje Burfaş Yönetimi tarafınan sevk ve idare ediliyor. Tesislerde uygulama, kasiyer tarafından yapılıyor ve tesis sorumluları tarafından denetleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ