USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Burkay, "Bursa iş dünyasına 31,5 milyon dolarlık kaynak kazandırdık"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bursa iş dünyasına 31,5 milyon dolarlık kaynak kazandırdık" dedi.

Burkay,
27-01-2016 14:53
Google News

 
 
Burkay, yaptığı açıklamada, BTSO olarak Bursa'yı mazisinden aldığı güçle geleceğe taşıdıklarını belirtti. Kentte ortak aklı hakim kılan çalışmalara imza attıklarını anlatan Burkay, Bursa'da 16 makro proje ile onlarca yeni projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Bursa'nın ciddi anlamda kabuk değiştirdiğini belirten Burkay, şunları kaydetti:

"Ocak ayında da gıda ve tekstil sektörleri için hazırladığımız Ur-Ge projelerimiz Ekonomi Bakanlığımız tarafından onaylandı. Böylece Bursa iş dünyasına 31,5 milyon dolarlık kaynak kazandırmış olduk. Haziran ayına kadar inşallah 3 projeyi daha hayata geçirerek hedefimiz olan 10 Ur-Ge projesine ulaşmış olacağız. Firmalarımızın kullanımına sunacağımız kaynak ise 45 milyon dolara yükselecek. Ulusal ve uluslararası nitelikte 16 fuara ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz. Fuarlarımız, sektörlerimizin hızla büyümesine ve gelişmesine büyük katkı sağlıyor."

Burkay, fuar organizasyonları ile Ticari Safari Projesi kapsamında alım heyetlerini de Bursa'da ağırladıklarını ve firmaların ikili iş görüşmelerinde önemli iş bağlantıları kurduklarını sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ