USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa Barış Lions’tan kitap bağışı

Bursa Barış Lions Kulübü Mustafa Dört Çelik İlk Okulu öğrencilerine okuma sevgisi kazandırmak amacıyla kitap bağışında bulundu.

Bursa Barış Lions’tan kitap bağışı
24-01-2017 18:51
Google News

Bursa Barış Lions üyeleri topladıkları kitapları, Mustafa Dört Çelik İlk Okulu Kütüphanesi’nde kendi elleriyle yerleştirdi.

Kül Kedisi’nden Lafonten Masaları’na, İngilizce hikaye kitaplarından klasik eserlere kadar öğrencilerin seviyesine uygun yüzlerce kitap raflardaki yerlerini aldı. Barış Lions Kulübü Başkanı Semra Baykan, öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak amacıyla başlattıkları kampanyayı sonuca ulaştırdıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Baykan, “Kitaplarla buluşacak çocuklarımızın mutlu olacaklarına inanıyoruz. Yıl boyunca sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Çocuklarımızı hayallerine kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Mustafa Dört Çelik İlk Okulu Müdürü Harun Kızık da Barış Lions Kulübü Başkanı Semra Baykan ve kulüp üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Amaç öğrencilerimizin okuma bilinçlerini ve farkındalıklarını artırmak. Bu bir başlangıç bizim için bundan sonraki desteklerin de artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ