USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden, Arabayatağı’na modern pazar alanı

Yavuz YILMAZ-BURSA, (DHA)–BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Arabayatağı Mahallesi'ne kazandırılan modern kapalı pazaryeri için başlatılan inşaat çalışması devam ediyor. Çelik çatı mont

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden, Arabayatağı’na modern pazar alanı
01-07-2023 13:13
Google News

Yavuz YILMAZ-BURSA, (DHA)–BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Arabayatağı Mahallesi'ne kazandırılan modern kapalı pazaryeri için başlatılan inşaat çalışması devam ediyor. Çelik çatı montajının tamamlanma aşamasına geldiği projenin, önümüzdeki eylül ayı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tarafından Kestel, Gürsu ve Yenişehir ilçelerinde, vatandaşların hizmetine sunduğu modern kapalı pazar yerlerinin bir benzeri Yıldırım İlçesi Arabayatağı Mahallesi'nde yapılıyor. Toplam 4 bin 850 metrekare taban alanı üzerinde 2 katlı olarak yapılan kapalı pazar yerinde 530 adet pazar tezgahı, mescit, abdesthane, tuvaletler, depo alanları ve teknik alanlar bulunacak. Çelik çatı montajının tamamlanma aşamasına geldiği projenin, önümüzdeki eylül ayı içerisinde hizmete girmesi bekleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölge halkı yaz kış, daha sağlıklı ve konforlu bir ortamda alışveriş yapma imkanına kavuşacak.

SAĞLIKLI ORTAMDA ALIŞVERİŞ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Arabayatağı Mahallesi'nde de kapalı pazar alanıyla ilgili yoğun talep olduğunu söyledi. Açık alanda kurulan pazar yerinin kışın yağışlarda, yazın da sıcaklarda hem esnafı hem de vatandaşları rahatsız ettiğini kaydeden Aktaş, “Bu proje ile halkımız alışverişlerini yaz kış daha sağlıklı bir ortamda yapma imkanı bulacak. Aynı zamanda pazarın kurulduğu günlerde yaşanan görüntü kirliliği de ortadan kalkmış olacak. Projemiz hızla ilerliyor. İnşallah Eylül ayı içerisinde tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Projemiz şimdiden mahalle halkına hayırlı olsun” dedi. (DHA)

()

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ