USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da, bayramda sokak hayvanları unutulmadı

Yavuz YILMAZBURSA, (DHA) - BURSA'da, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Kurban Bayramı tatilinde sokak hayvanlarına mama dağıtımını artırdı. Ekipler, Nilüfer'in 64 mahallesinde birçok noktaya sokak hayvanlar?

Bursa'da, bayramda sokak hayvanları unutulmadı
30-06-2023 11:40
Google News

Yavuz YILMAZBURSA, (DHA) - BURSA'da, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Kurban Bayramı tatilinde sokak hayvanlarına mama dağıtımını artırdı. Ekipler, Nilüfer'in 64 mahallesinde birçok noktaya sokak hayvanlarının aç kalmaması için düzenli olarak mama ve su bırakıyor.

Nilüfer Belediyesi 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde sokak hayvanlarını ihmal etmedi. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, tatil süresince sokak hayvanları için ilçenin 64 mahallesinde her gün aralıksız olarak belli noktalara mama ve su bırakıyor. Nilüfer Belediyesi'nin ilçede farklı noktalarda oluşturduğu 68 beslenme odağına ve 47 kedi evine de düzenli olarak mama, su takviyesi yapılıp, hijyen kontrolleri gerçekleştiriliyor. Ekipler, kent merkezinin yanı sıra kırsal alanlarda da sokak hayvanları için belli noktalarda mama dağıtımını, tatilde daha da artırdı. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ