USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bursa dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa'da gök gürültülü ve yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiği belirterek 'sarı' kodlu uyarı yaptı. Bursa Valiliği de meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Bursa dikkat!
31-08-2022 01:00
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Bursa'da gök gürültülü ve yerel olarak kuvvetli sağanak yağış  beklendiği duyurdu.

Sarı kod ile yapılan uyarıda, "Çarşamba günü Marmara Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Edirne'nin güneyinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışların etkisini bölgenin batısında akşam saatlerinde, kuzey ve doğu kesimlerinde gece saatlerinde kaybetmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri yer aldı.



SARI UYARI NEDİR?

Meteoroloji, sarı uyarıyı “Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır” şeklinde tanımlıyor.

BİR UYARI DA VALİLİK'TEN

Bursa Valiliği de meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ