USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bursa Genç MÜSİAD’da yeni başkan; Demir

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi’nde gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurul’da yeni Başkan Abdülkerim Demir oldu.

Bursa Genç MÜSİAD’da yeni başkan; Demir
23-01-2017 17:33
Google News

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen Genç MÜSİAD Bursa Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu’na; MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Genç MÜSAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Çepni’nin yanı sıra çevre illerden gelen Genç MÜSİAD üyeleri ve çok sayıda genç sanayici ile işadamları katıldı.

Genel Kurul öncesinde yapılan açılış konuşmasında gençlere hitap eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, “Biz Genç MÜSİAD’a güveniyoruz. Onların enerjisi, akıl gücü, alın teri,  düşüncesi, biz bunların hepsine güveniyoruz. Özellikle önümüzdeki 2 yılda sektör kurullarını daha aktif çalıştıracağız ve bu noktada gençlerin de desteğini alabiliriz. İnşallah birlikte güzel şeyler yapacağız” dedi.

Teşkilatlanmanın önemine vurgu yapan Gürses, “Sıkı teşkilatlanmak, birbirine kenetlenme; aynı bir duvarın tuğlaları misali. Bunu sağlamak adına iletişimimizi güçlü kılmalıyız” diye konuştu.

“ÖMRÜMÜZÜN EN KIYMETLİ ZAMANLARI”

Genç MÜSİAD’da görev yapmanın bir nasip meselesi ve burada harcanan zamanın kıymetli olduğunu söyleyen Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, burada harcanan zaman çok kıymetli ve çok önemli bir zaman. Her şeyin zekatını veriyoruz ama aynı zamanda sağlığımızın da zekatıyla mükellefiz. Bize bahşedilen zamanın zekatıyla da mükellefiz. O yüzden Rabbim burada yaptığınız hizmetleri kabul etsin.  Biz ömrümüzün en kıymetli zamanlarını Genç MÜSİAD’da bu dava için fedakârlık ederek geçirdik. Eminim ki  bu fedakârlıkların ecirleri Rabbimin katındadır” dedi.

DEMİR, OY BİRLİĞİ İLE BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Yapılan açılış konuşmalarının ardından genel kurula geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde, Fatih Arslan’dan görevi devralan Abdülkerim Demir, Genç MÜSİAD Bursa Şubesi’nin yeni başkanı seçildi.

Oy birliği ile Genç MÜSİAD Bursa Şubesi’nin yeni başkanı olan ve seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Abdülkerim Demir, bizler Genç MÜSİAD’ın hamuruyla yoğrulan her gencin, en azından bu milletin  kendi değerlerine sahip, ahlaki vasıfları yüksek, dünyayı okuyabilen ve Anadolu’dan aldığı güçle dünyanın geleceğini şekillendirebilecek potansiyele sahip olduğunu biliyoruz” dedi.

Abdülkerim Demir’in başkanlığını yaptığı Genç MÜSİAD Bursa Şubesi’nde oluşan yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

“Mustafa Çetin, Hasan Adiloğlu, Samet Ceylan, Kıvanç Cakalıoğlu, Enes Çepni, Murat Dalman, Abdullah Erbey, Ömer Erhan, Ahmet Kahraman, Furkan Eryağan, Emre Şenkoyuncu, Uğur Oruç, Hüseyin Tan, Fatih Eldemir, Mustafa Enes, Mehmet Salih Şirin, Emre Uslu, Fatih Alpay, Ferit Ensar Güner”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ