USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa iş dünyasının beklentileri!

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, ekonomide 3 konuda beklentilerinin olduğunu belirterek, bunları iş insanlarının her seviyede güven ortamının oluşturulması, tüm sektörlerde istikrarın sağlanması ve kalıcı öngörülebilirliğin olması diye sıraladı.

Bursa iş dünyasının beklentileri!
25-03-2022 17:01
Google News

Bursa Sanayici ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, 15 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşen genel kurul sonrası basın mensupları ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Kültürpark içerisinde yer alan BUSİAD Evi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, derneğin kuruluşundan bu yana 44 yılın geride kaldığını belirterek, TÜSİAD’dan sonra kurulan ilk sivil toplum kuruluşu olduklarını hatırlattı.

Bursa’da birlikte çalışma kültürü ile sorunların üstesinden gelinebileceğini söyleyen Küçükkayalar, “Biz biriz. Hedef, Bursa’ya ve Türkiye'ye hizmet etmek. Sizlerden isteğimiz yapacağımız çalışmaları kamuoyu ile paylaşmanız. Gerekirse bizi eleştirmeniz. Bilimsel çalışacağız. Bursa’nın yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Bünyelerinde 260 üyelerinin bulunduğunu açıklayan Küçükkayalar, 23’ünün kadın 237’sinin erkeklerden oluştuğuna dikkat çekti. Yeni dönemde bu konuyla ilgili çalışma yapacaklarını anlatan Küçükkayalar, genç ve kadın üye sayısını artıracaklarını kaydetti.
Yeni dönemde 9 konuda ilgi alanlarının olacağını dile getiren Küçükkayalar, bunları çevre, eğitim, ekonomi, enerji, iletişim, kurumsal gelişim, kültür ve sanat, teknoloji, sosyal sorumluluk olarak sıraladı. SİAD’ların çatı örgütü olmak istediklerini de ifade eden Küçükkayalar, yerel ekonomik çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Ekonomi ile ilgili değerlendirmede de bulunan Küçükkayalar, 3 konuda beklentilerinin olduğunu belirterek, iş insanlarının her seviyede güven ortamının oluşturulmasını, tüm sektörlerde istikrarın sağlanmasını ve kalıcı öngörülebilirliğin olmasını beklediklerini kaydetti.

Konuşmasında 11 çalışma komitesinin bulunduğunu da ekleyen Küçükkayalar, bu alanlarda yapacakları çalışmaları yönetim kurulu üyeleri ile anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ