USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Marmara’ya hizmet veriyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürü Hakan Kaymak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Marmara’ya hizmet veriyor
16-05-2016 20:07
Google News

Başkan Mustafa Bozbey, geçtiğimiz aylarda göreve gelen Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürü Hakan Kaymak'ı ziyaret etti. Kaymak, Bozbey ve beraberindekilere heyete balistik inceleme, belge inceleme, biyolojik inceleme, iz inceleme, kimyasal inceleme, ses-görüntü ve data inceleme şubelerini gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bozbey, "Hassasiyetle çalışan arkadaşlarımıza bütün vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın güvenliği ve her olayda doğru sonuçlara ulaşmak için çok önemli görev yapıyorlar" dedi.

Kaymak da, Nilüfer Belediyesi'nden ciddi destek gördüklerini ifade etti. Kaynak, “Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü olarak Bursa'nın yanı sıra Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Kütahya, ve Yalova illeri olmak üzere bölge olarak hizmet veriyoruz. Bu yıl içerisinde Kriminal Daire Başkanlığımızın büyük desteği ile Ses-Görüntü ve Data İnceleme Şubesi’ni açtık. Biyolojik İnceleme Şubesi’ni de haziran ayında açmayı planlıyoruz. Böylece daha önce İstanbul ve Ankara laboratuvarlarında incelenen biyolojik ve ses, görüntü, data delillerini, Bursa laboratuvarımızda inceleyerek adli sürecin hızlanmasına katkı sağlayacağız. Yaptığımız bilimsel işler ve modern binamız ile şehrimize layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

(İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ