USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa Okul Öncesi Kalite Semineri Kolej gerçekleşti

Özel Ertuğrul Okulları ve Bursalı okul öncecilerin ev sahipliğini yaptığı Okul Öncesi Kalite Semineri Kolej gerçekleşti.

Bursa Okul Öncesi Kalite Semineri Kolej gerçekleşti
24-12-2018 13:26
Google News

Okul Öncesi Kalite Seminerleri KOLEJ başlığı altında gerçekleştirilen seminere, Kurucu, Yönetici, Öğretmen ve Üniversite öğrencileri ilgi gösterdi. Murat Avcı, Özel Ertuğrul Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Çapar, yönetim kurulu üyeleri Sayın Dr. Zafer Akıncı, Sayın Fuat Basay, Sayın Raviye Güneyce, Kampüs Müdürü Sayın İdris Yüzer, Anaokulu-İlkokul Müdiresi Sayın Semra Akbaş’a, Okulun yönetici, Öğretmen ve tüm çalışanlarına sımsıcak bir ortam sağlayarak okul öncecilerin eğitimine destek sağladıkları için ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtti.

ozelanaokullari.com kurucusu Murat Avcı Türkiye’nin bir çok ilinden katılımcıların geldiği Okul Öncesi Kalite Semineri KOLEJ çalışmasına gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Birçok kolejimizde uygulamayı hedeflediklerini söyledi.
Okul Öncesi eğitime emek veren çok değerli eğitimcilere 41. YIL ONUR PLAKETLERİ’ nin sunulduğu seminerde, bu yıl ki Onur Plaketi Bursalı Okul Önceci Sayın Zehra Hemşeri’ye takdim edildi.

Seminerde akademisyenler Dr. Gülçin Güven ve Öğretim Görevlisi Kadriye Efe sunum yaptılar. Katılımcılar tarafından büyük beğeni kazanan seminerin Bursa’da devam etmesi konusunda düşünce birliği oluştu.

bursa.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ