USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa SMMO'da seçim yarışı erken başladı

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Odası’nın önümüzdeki yıl yapılacak genel kurulunda başkanlık için yola çıkan Selma Çalışır, Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği’nden aday adayı oldu. Çalışır, "Kişisel rant ve ideolojiye değil, hizmete talibim" dedi.

Bursa SMMO'da seçim yarışı erken başladı
14-09-2015 13:46
Google News

Bursa’da 5 bin civarında üyesi bulunan Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), seçime hazırlanıyor. Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel kurul öncesinde Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği’nin aday adayı olan Selma Çalışır iddialı konuştu. Seçilirse Bursa SMMMO’nun ilk kadın başkanı olacak olan Selma Çalışır, “Bugün meslek kuruluşumuz vizyonunu ve misyonunu kaybetmiş, kişisel rant kavgaları ve ideolojik savaşlarla uğraşan, merkezi idare ile çözüm değil kavga üreten, meslektaşlarının işlerini kolaylaştırmaktan çok zorlaştıran, mesleğin istikrarını ve geleceğini düşünmeyen bir yapı haline gelmiştir. Yenilikçi, çağın dışında kalmayan ve herkese eşit mesafede bir yönetim anlayışı için yola çıktım” dedi.


ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER
Odanın üyelerinden destek talebiyle ziyaretlere başlayan Çalışır, “3568 Sayılı Meslek Kanunu'nu ideolojik kaygılardan uzakta, mesleğimizin onuru, meslektaşlarımızın iş kolaylığı ve standardını yükseltmenin artık zamanı geldi. 26 yıllık geçmişe sahip meslek odamızın artık kronikleşmiş sorunlarına çözüm odaklı projelerle hizmet etmeye talibim” dedi.


Bursa SMMMO Başkan aday adayı Selma Çalışır, gündeminde öncelikli olarak tahsilat sorunu ve haksız rekabetin ilk sırada yer aldığını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ