USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa Valisi Ayyıldız'a UTİYAP'tan ziyaret

Uluslararası Ticaret, İş İnsanları ve Yatırımcı Derneği (UTİYAP) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Bursa Valisi Ayyıldız'a UTİYAP'tan ziyaret
27-08-2024 12:23
27-08-2024 12:25
Google News

Geçtiğimiz günlerde Bursa Valiliği görevine atanan Erol Ayyıldız’ı tebrik eden UTİYAP heyeti çalışmaları hakkında Vali Ayyıldız’a bilgiler sundu.

Ziyarette konuşan UTİYAP Başkanı Halil Coşkun, “Ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşması noktasında katkıda bulunmak, birikimlerini ve enerjilerini bu yolda harcamak isteyen iş insanları tarafından kurulan, Bursa merkezli bir sivil toplum kuruluşuyuz. Amacımız; Bursa’ya ve Türkiye’ye yeni ihracatçılar kazandırmak ve ihracat yapanların pazar imkanları geliştirmek yoluyla ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşmasını sağlamaktır” dedi.

Türkiye’nin 4 saatlik uçuş süresiyle yaklaşık 1,5 milyar insanın yaşadığı ve 10 trilyon dolar ticaret hacmi bulunan 67 ülkeye kolaylıkla ulaşabilecek bir konumda olduğunu söyleyen UTİYAP Başkanı Halil Coşkun, “Bu konum bize ihracatta büyük fırsatlar oluşturmaktadır.  Bizler; ihracatta kalıcı bir başarının, bireysel olarak hareket etmek yerine kurumsal bir yapı altında güç birliği yoluyla mümkün olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

UTİYAP Heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Valisi Erol Ayyıldız da Başkan Halil Coşkun ve Yönetim Kurulu üyeleri ile UTİYAP üyelerine başarılar diledi.

Ziyarette Başkan Halil Coşkun’a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Öziş ile Yönetim Kurulu üyeleri Armağan Elçin, İlayda Demirören Yavuz, Volkan Koç, Şükrü Dönmez, Uğur Gürbüz eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ