USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa Valisi Küçük’ten LÖSEV’e destek

Geçtiğimiz günlerde LÖSEV Bursa Şubeyi ziyaret eden Bursa Valisi İzzetin Küçük’ü LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan ile LÖSEV’e kayıtlı çocuk ve aileleri karşıladı.

Bursa Valisi Küçük’ten LÖSEV’e destek
01-03-2017 19:23
Google News

Çalışmalarına 1998 yılında 30 çocuğa destek götürerek başlayan, bu gün tüm ülke genelinde 23 bin lösemi ve kanser hastası çocuk ve yetişkin ile onların imkânları kısıtlı ailelerine destekler götüren LÖSEV, kıymetli bir konuğunu ağırladı. 

Vali İzzettin Küçük, öncelikle LÖSEV’in kuruluşu ve faaliyetleri hakkında görsel sunumları izledi. Daha sonra Bursa LÖSEV Binasında yapılan faaliyetler hakkında bilgi alarak, birimleri gezdi. LÖSEV’e kayıtlı çocuk ve ailelerle sohbet etti. Vali İzzettin Küçük, LÖSEV Atölye Annelerini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. LÖSEV’de tedavisi devam eden kayıtlı hasta çocukların anneleri ve bizzat hastaların rehabilitasyonu için oluşturulan atölyeler bu gün LSV Dükkân markasının doğduğu atölyelerdir. LSV Dükkân annelerin el ürünü yüzlerce çeşit hediyelik ürünün olduğu bir markadır. 

AİLELERE DESTEK

Vali İzzettin Küçük yaptığı ziyarette, ”LÖSEV faaliyetlerini izledim, sizlerin bir arada olmanız birbirinize verdiğiniz destek gerçekten takdire şayan. Yaşadığınız süreç hem maddi olarak, hem de duygusal olarak aileleri yoruyor. Bu anlarda muhakkak birilerinin ailelere destek olması lazım. LÖSEV tam da bu noktada ailelerin büyük destekçisi oluyor. Yürüttüğü ¢Bir Tuğla da Sen Koy¢ kampanyasının yaklaşık iki yılda ne gibi güzel sonuçlar ortaya çıkardığını hep birlikte gördük. Tedavi gören çocuklarımızın ve ailelerinin yüzlerinin gülmesinde emeği olan LÖSEV’e ve bu bağlamda bağışlarıyla güzelliklere kapı açan halkımıza minnettarız. Ben tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Valinin ziyaretinden ve anlamlı mesajından büyük mutluluk duyan LÖSEV çocukları ve annelerine bu ziyaret büyük moral ve motivasyon oldu.

LSVDükkan satış mağazasında satılmak için üretilen ürünlerden de satın alan Vali İzzettin Küçük, herkesi destek olmaya çağırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ