USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel Spor

Bursa Yıldırımspor şampiyonlık hedefi ile sahaya indi

3.Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bursa Yıldırımspor, yeni sezon hazırlıklarına Minareli Çavuş Tesisleri’nde “şampiyonluk” parolasıyla başladı.

Bursa Yıldırımspor şampiyonlık hedefi ile sahaya indi
13-07-2021 19:32
Google News

eni sezonda 3.Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bursa Yıldırımspor’da kollar sıvandı. Minareli Çavuş Tesisleri’nde bir araya gelen mavi beyazlı futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, kurban kesiminin ardından yeni sezonun sakatlıksız ve başarılarla geçmesi için dua etti.

Bursa Yıldırımspor Kulüp Başkanı Ekrem Senal, açılışta yaptığı konuşmada futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyerek, “Geçtiğimiz sezon son saniyede kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon sonu yakalayacağımıza inanıyorum” dedi. Mavi beyazlılar daha sonra yeni sezonun ilk antrenmanını Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir yönetiminde gerçekleştirdi.

DOĞUKAN’DAN 2 YILLIK İMZA
Yeni sezon öncesi kadrosunu yenileyen ve genç oyuncular transfer ederek eksik bölgelerini tamamlayan Bursa Yıldırımspor, Payasspor’dan 1999 doğumlu stoper Doğukan Ateş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Mavi beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Öztürk’ün hazır bulunduğu törende Doğukan Ateş kendisini 2 yıllığına Yıldırımspor’a bağlayan imzayı attı” denilerek başarı dileğinde bulunuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ