USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bursa Yıldızı projesi başladı

Bursaspor Kulübü eski Başkanlarından Remzi Cinoğlu ile Bursaspor Kulübü’nün eski futbolcu ve kaptanlarından Mustafa Gönden altyapı  futbol okulu konusunda iş birliğine gitti.

Bursa Yıldızı projesi başladı
28-04-2016 12:49
Google News

Nilüfer Köy’de bulunan Mustafa Gönden Profesyonel Futbol Akademisi tesislerinde gerçekleşen törende konuşan Remzi CinoğluMustafa Gönden ile takımımız olan Bursa Yıldızı Kulübü bugünden itibaren birlikte çalışacak. Beş yıllık bir proje için sözleşme imzalayacağız.  Mustafa Gönden’in eğitim verdiği çocuklarımızı önce Bursa ve sonrasında Türkiye ile Dünya futboluna kazandırmaya çalışacağız. Buradan çok başarılı futbolcular çıkaracağız” dedi.

Mustafa Gönden ise “Futbol akademisi olarak sekiz yıllık bir geçmişimiz var. Bizler Bursa’ya neler katabiliriz. Çocuklarımıza nasıl ekip ruhunu aşılayabiliriz bunun eğitimini vermeye çalışıyoruz. Daha önce Remzi Başkanımız ve Atilla Kurtçu ile Bursaspor’da beraber çalıştık. Yıllar geçse de hiçbir zaman irtibatımızı kopartmadık. Burada yine buluştuk. Ortak fikrimiz Bursa futbolunun geleceği adına neler yapabiliriz oldu. Bence çok doğru bir anlaşma olacak. Akademimiz olarak güzel bir ekib imiz var. Şimdiden Bursa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Bursa.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ