USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da 800 bin liralık mazgal hırsızlığı

Orhangazi'de Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait otoyollarda ve özellikle dinlenme tesisleri girişlerindeki mazgal hırsızlığına karıştığı belirlenen şahıs jandarma ekiplerinin takibi sonucu otobandaki bir tesiste suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlı jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa'da 800 bin liralık mazgal hırsızlığı
21-10-2022 17:45
Google News

Orhangazi'de karayollarına ait otoyollarda mazgal hırsızlığı vakalarının artması üzerine harekete geçen Bursa Jandarma Komutanlığı dedektifleri JASAT timleri izledikleri çok sayıda kamera kaydından yola çıkarak yaklaşık 800.000 TL maddi zararın tespit edilmesiyle bir zanlıyı takibe aldı.

Yapılan ayrıntılı çalışmalar neticesinde mavi renkli bir tırın çalınan ızgaraların bulunduğu alana düzenli aralıklarla geldiği fark edildi. Araç ekipler tarafından takibe alınarak zanlı suçüstü yakalandı

Yakalanan şüpheli S.Ş. suçunu kabul etti. Ele geçirilen tırda (17) adet demir ızgara ile (1) adet ızgara sökmek için hazırlanan özel düzenek ve (3) adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat (payp) ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ