USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da bir köpek pompalı tüfekle öldürüldü

Orhangazi'ye bağlı Yeniköy Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda sahipli bir cins köpek , iddialara ve güvenlik kamera görüntülerine göre bir kadın tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Bursa'da bir köpek pompalı tüfekle öldürüldü
06-09-2022 14:36
Google News

Olay önceki gün Orhangazi'ye bağlı Yeniköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddialara ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere  göre evinin etrafında dolaşan köpeklerden rahatsız olan anne ve kızı , evlerinde bulunan tüfekle dışarı çıkarak köpekleri koşturmaya başladı. Daha sonra Orhangazi'de bir esnafa ait olduğu öğrenilen bir köpekte kadınlar tarafından tüfek ile sıkılan kurşunların hedefi oldu.

Evine geldiğinde köpeğini göremeyen ev sahibi ise çevrede yaptığı arama sonucunda köpeği bir tarla içinde  ölmüş bir şekilde buldu. Sahibi tarafından veterinere götürülen köpeğin ise burada yapılan incelemede tüfekten çıkan saçma ile vurulduğu tespit edildi.

Daha sonra evin etrafında bulunan güvenlik kameraları incelendiğinde , köpeğinin iki kadın tarafından koşturulduğunu ve daha sonra bir tarla içinde acımadan vurulduğunu gören sahibi durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Yaşanan olay sonrası cins köpeğin sahibi güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerdeki kadından şikayetçi olurken , olay ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ