USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da bisikletten düşen vatandaş kalp krizi geçirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bisiklet süren bir vatandaş kalp krizi geçirdi. Kalp krizinin etkisiyle araçlara çarpıp takla atan vatandaşın kalbi 2 kez durdu. Hastanede yapılan müdahale sonucunda hayata döndürülen vatandaşın tedavisine hastanede devam ediliyor.

Bursa'da bisikletten düşen vatandaş kalp krizi geçirdi
18-11-2015 15:40
Google News

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 37 yaşındaki Hüseyin Oğuz, bisiklet kullanırken kalp krizi geçirdi. Park halindeki araçlara çarparak takla atan Oğuz, iki kez duran kalbi hastanede yeniden çalıştırılarak hayata döndürüldü.

Olay, dün İnegöl Park Caddesi'nde meydana geldi. Bisikletiyle Park Caddesi'nde seyir halinde olan Hüseyin Oğuz, aniden fenalaşarak gidon hâkimiyetini kaybetti. Sürücü Oğuz, kontrolden çıkan bisikletin park halindeki otomobillere çarpması sonucu yere düştü. Oğuz'u hareketsiz halde gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servise bildirdiler.

Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis görevlileri, Oğuz'un duran kalbini kalp masajı ile çalıştırdı. Daha sonra ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oğuz'un burada bir kez daha duran kalbi doktorlar tarafından yeniden çalıştırıldı.

Oğuz'un İnegöl Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ