USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da bu yollara dikkat!

Bursa şehirlerarası ve şehir içi güzergahlarda trafik ve yol durumu şöyle olacak;

Bursa'da bu yollara dikkat!
06-06-2016 14:38
Google News

Gebze-Orhangazi-Bursa otoyol inşaat yapım çalışmaları nedeniyle Bursa-Yalova yolunda bazı kesimlerde trafik servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.

-Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nce, İnegöl-Bozöyük ayrımı Domaniç yolunda sanat yapıları ve üst yapı çalışmaları yapdığından Oylat ayrımına kadar 6750 mt.’lik kesiminde trafik servis yolundan sağlanmaktadır.

-Bursa-Yenişehir kesimi hızlı tren inşaatı işi çalışmaları nedeni ile Bursa-Yalova yolunda bazı kesimlerde trafik servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.

-Osmangazi ilçesi Hürriyet mahallesi Kadızade Rumi caddesi (1. Hürriyet caddesi) üzerinde Yol İşleri Şube Müdürlüğü’nün çalışması nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır.

-Nilüfer ilçesi Akçalar mahallesi- Başköy köyü- Bursa-Balıkesir yolu bağlantısı üzerinde Yol İşleri Şube Müdürlüğü’nce yol yapım çalışması nedeni ile alternatif güzergahlar kullanılmaktadır.

-Mudanya –Bursa yolunun sağ ayrımı kolu, Mudanya kavşağı stadyum ulaşım yolları kapsamında servis yolları yapım çalışması nedeni trafiğe kapatılmıştır.

-Kestel ilçesi Ankara yolu üzerinde BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan alt yapı çalışması nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır.

-Osmangazi ilçesi Emek Akpınar mahallesi ve Adnan Menderes mahallesi, 2. Okul caddesi, 525. sokak ve Hancı caddesi üzerinde UEDAŞ A.Ş. çalışması nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır.

-Gürsu ilçesi Şehit Cüneyt Yıldız caddesi (Şehit Cengiz Topel caddesi), Atatürk caddesi, Zafer caddesi, Hal caddesi ve Karanfil caddesi üzerinde UEDAŞ A.Ş. çalışması nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır.

-Mudanya ilçesi Çekrice-Balabancık yolu üzerinde BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan alt yapı çalışması nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır.

-Yıldırım ilçesi Yeni Mahalle Devrengeç caddesi ile Şehit Oksan Altanay caddesi üzerinde BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan alt yapı çalışması nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır.

Sürücülerimizin kent içi hız limitlerine uymaları ve kontrollü seyir etmeleri, çalışma yapılan güzergahlarda dikkatli ve duyarlı olunması, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, bilgi levhaları ile gösterilmiş alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ