USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da, Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) başarılarına bir yenisini daha ekledi

Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi ve 3 Mart Ulviye & Ziya Gökalp Özer Anadolu Lisesi hizmete açıldığı günden beri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Bursa'da, Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) başarılarına bir yenisini daha ekledi
25-07-2022 18:04
Google News

3 Mart Liseleri, ilk 50’de 1, ilk 100’de 2, ilk 500’de 7, ilk binde 7, ilk 10 binde 35, ilk 50 binde 82 dereceyle zirvedeki yerini perçinledi.

3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi ve 3 Mart Ulviye & Ziya Gökalp Özer Anadolu Lisesi Müdürü Kağan Selçuk, liselerin açıldığı günden günümüze çok başarılı bir ivme yakaladığının altını çizdi.

Okuldaki 4 yıllık süreçte öğrencilerin sosyal hayattan kopmadan geleceklerine ve kariyerlerine yönelik özel çalışmaların yapıldığına dikkati çeken Selçuk, zenginleşen kurucu öğretmen kadrosunun da sürece katkı sağladığını bildirdi.

Selçuk, öğrencilerin okulda mesleğe ve hayata birlikte hazırlandığını, başarının da çok uzun süreli çalışmaktan değil, doğru ve verimli çalışmaktan geçtiğini belirterek, şunları söyledi:

Her yıl kendini yenileyen ve geleceği öngörerek çalışmalar yapan okulumuzun başarılarının daha da artacağına yürekten inanıyoruz. Diğer ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumlarında olduğu gibi, liselerimizde de çağdaşlıktan, etik değerlerden, eğitimde kalite anlayışından ödün vermeden, sürekli gelişimin ilkesi ışığında yarının aydınlık gençlerini yetiştirmeye devam edeceğiz.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ