USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da canlı bomba patladı!

Bursa'da Ulucami civarında patlama meydana geldi. 25 yaşlarında kadın olduğu bildirilen canlı bomba, Ulucami'nin batı kapısında kendini patlattı. Kadın terörist yaşamını yitirirken 7 kişi de yaralandı.

Bursa'da canlı bomba patladı!
27-04-2016 20:31
Google News

Bursa’da Ulucami batı kapısında şiddetli bir patlama meydana geldi. Saat 17.25'te eydana gelen patlamanının etkisiyle, sokakta bulunan işyerlerinin camları kırıldı. Vitrinler darmadağın oldu. 

İHA muhabirlerinin edindiği bilgiye göre, patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Yaralılar, Devlet Hastanesi'ne sevkedilirken, olay yerinde yaralananlara yardım eden vatandaşlar, tahta parçalarından atel yaptılar.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirilirken, cami içine girmeyi hedeflediği sanılan teröristin içeridye girmeden üzerindeki bombanın kapıda infilak ettiği öne sürüldü. Patlamayla birlikte kadının parçalandığı görüldü.

SIRT ÇANTALI İKİ KİŞİ

Bursa’daki patlamanın sebebinin canlı bomba olduğu belirlendi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, 25 yaşlarındaki bir kadın, Ulucami’nin batı kapısında kendini patlattı. Canlı bomba olan kadın Ulucami’nin batı duvarında parçalanırken, 7 kişi yaralandı.

Şehrin en işlek noktasında meydana gelen patlamanın ardından polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor. Bu arada, patlamadan evvel sırtlarında çanta olan ve farklı yönleke kaçtıkları ileri sürülen iki adamın arandığı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ