USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da nostalji rüzgarı

Bu yıl 6.sı gerçekleştirilen Klasik Otomobil turu, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Osmangazi Rotary ve Klasik Otomobil Kulübü işbirliği ile gerçekleştirildi. Korupark’tan start alan, 1930 modellere kadar uzanan klasik güzeller izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Bursa'da nostalji rüzgarı
09-11-2015 22:36
Google News

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılışta start verdiği Klasik Otomobil Turu, Bursa’nın ünlü simalarının ve Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin de katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Korupark Laluz’da yapılan basın toplantısının ardından Korupark AVM açık otoparktan start alan otomobiller Bursa semalarında boy gösterdi. Trilye’de keyifli bir öğle yemeğinin ardından tura devam eden nostaljk güzellerin gala yemeği ise Shareton Otel’de yapıldı.

RECEP ALTEPE'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Başkan Recep Altepe İstanbullu otomobil koleksiyonerlerini ve sektörün önde gelenlerini Bursa’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtirken organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sundu. Birbirinden farklı onlarca klasik model aracın bulunduğu klasikler gurubunda Başkan Recep Altepe’nin de yakından ilgilendiği Bursa Belediyesi’ne ait 1930 model kırmızı çıngıraklı itfaiye aracı ise nostaljik koleksiyonun gözbebeği oldu.

Etkinlikten elde edilen gelir ise Yenidoğan Bölümü’ne işitme cihazı alınmak üzere Mudanya Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü’ne bağışlandı.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ