USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da özel halk otobüsü skandalı!

Bursa'da özel halk otobüsü şoförü, "üstü ve ayakları kirli" diye bir çocuğu bağıra çağıra otobüsten indirdi. Öfkeli şoför, kendisine tepki gösteren bir yolcuyu ise darp etti. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi yaşanan olayla ilgili açıklama yayınladı.

Bursa'da özel halk otobüsü skandalı!
04-02-2020 15:48
Google News

Bursa'da özel halk otobüsü şoförü, üstü ve ayakları kirli olduğu iddiasıyla bir çocuğu otobüsten indirdi.Şoför, kendisine tepki gösteren bir yolcuyu da darp etti. O anlar ise bir yolcu tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü Nilüfer ilçesinde, Uludağ Üniversitesi-Yunuseli arasında sefer yapan B24 numaralı özel halk otobüsünde meydana geldi. İddiaya göre, üstü ve ayakkabıları kirli bir çocuk otobüse binmek istedi.Ancak şoför, ön kapıdan binen çocuğu, üzerinin kirli olduğunu fark edip, otobüsten indirdi. Yolcular ise şoförün çocuğu indirmesine tepki gösterdi. Şoför, çocuğun indirilmesine tepki gösteren bir yolcunun üzerine yürüdü.Bununla da yetinmeyip, yolcuyu boğazını sıkarak, darp etti. Kavga, diğer yolcuların araya girmesiyle birlikte son buldu.

O anlar ise otobüste bulunan bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Görüntü sosyal medyada yayınlanınca şoföre tepki yağdı. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi yaşanan olayla ilgili açıklama yayınladı.

Açıklamada şu şekilde:

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ