USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da yol durumu

Bursa şehirlerarası ve şehir içi güzergahlarda trafik ve yol durumu şöyle olacak...

Bursa'da yol durumu
11-12-2015 16:48
Google News

Gebze-Orhangazi-Bursa otoyol inşaat yapım çalışmaları nedeniyle Bursa-Yalova yolunda bazı kesimlerde trafik servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nce, İnegöl-Bozöyük ayrımı Domaniç yolunda sanat yapıları ve üst yapı çalışmaları yapıldığından Oylat ayrımına kadar 6750m.’lik kesiminde trafik servis yolundan sağlanmaktadır.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından Bursa Uludağ yolu güzergahında yapılmakta olan yol genişletme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Osmangazi ilçesi Demirtaş kavşağı Küçükbalıklı mahallesi ile İsmetiye mahallesi arasında İsmetiye caddesinde BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün alt yapı çalışması nedeniyle şerit daraltması uygulanmaktadır.

Yıldırım ilçesi 7.Mercan sokağın bir kesimi bursa imam hatip lisesi inşaat çalışması nedeniyle araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır.

Osmangazi ilçesi Çaybaşı mahallesi Keles caddesi üzerinde BUSKİ Genel Müdürlüğü’nce alt yapı çalışması nedeniyle şerit daraltma uygulanmaktadır.

Osmangazi ilçesi İsmetiye mahallesi İsmetiye caddesi yol işleri şube müdürlüğü’nün çalışması nedeniyle araç trafiğine kapatılacaktır. Trafik akışı ismetiye sokak ve 1. istasyon sokaktan sağlanacaktır.

Osmagazi ilçesi Mehmet Akif köprüsü ve Çeltik köprüsünde Fen İşler Dairesi Başkanlığının alt yapı çalışması nedeni ile trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.

Osmangazi ilçesi Dikkaldırım mahallesi Hayran caddesi üzerinde yol işleri şube müdürlüğünce asfalt kaplama çalışması nedeni ile yol etaplar halinde trafik akışına kapatılacaktır.

Sürücülerin kent içi hız limitlerine uymaları ve kontrollü seyir etmeleri, çalışma yapılan güzergahlarda dikkatli ve duyarlı olunması, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, bilgi levhaları ile gösterilmiş alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ