USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursagaz’dan ‘güvenli doğalgaz kullanım’ seminerleri

Bursagaz ilk ve ortaöğretim çağındaki öğrencileri doğal gaz konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlediği eğitim sunumlarına devam ediyor.

Bursagaz’dan ‘güvenli doğalgaz kullanım’ seminerleri
17-02-2017 15:51
Google News

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Türkiye enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, doğal gazın verimli ve güvenli kullanımı konusunda halkı bilgilendirmeye devam ediyor.

Evsel müşterilerin güveli ve verimli doğal gaz kullanımı konusundaki eğitimleri kapsamında, ağaç yaş iken eğilir yaklaşımıyla başlatılan ilk ve orta eğitimde okuyan öğrencilerin bilinçlendirilmesi seminerleri devam ediyor.

Bursagaz, bu kapsamda son eğitim öğretim döneminde 2 bin 950 öğrenciye ulaştı, bilgilendirme sunumları yaptı.

ÖĞRENCİLER BİLİNÇLENDİRİLİYOR

Eğitim sunumlarında, öğrencilere ‘doğal gaz nedir, doğal gazın özellikleri ve üstünlükleri, doğal gazın kullanım alanları, doğal gaz kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar ve evimizde gaz kokusu hissettiğimizde neler yapmamız gerekir’ konularında bilgiler verildi.

Sosyal Sorumluluk bilinci ile her yıl düzenlenen okullardaki eğitim sunumları ile bu yıl Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya ve İznik ilçesi olmak üzere toplam yedi ilçede 27 okula gidilerek 2 bin 950 öğrenciye ulaşıldı, doğal gazın doğru ve güvenli kullanımıyla ilgili bilgilendirici materyaller dağıtıldı.

Bilgilendirme seminerleri, Bursa İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin desteği ile Bursagaz tarafından her yıl düzenli olarak yürütülmeye devam edilecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ