USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursalı emeklilerden eğitime destek

Tüm Emekliler Sendikası Bursa Şubesi 100 öğrencinin eğitimine katkı sağlamak amacıyla 100 paket kırtasiye kampanyasına imza attı.

Bursalı emeklilerden eğitime destek
10-09-2022 17:45
Google News

Tüm Emekliler Sendikası Yönetim Kurulu üyesi Aykut Kurar, eğitimi teşvik etmek amacıyla kampanyayı organize ettiklerini açıkladı. 

Gelişmiş bir ülke, eğitimli gençler ile olur

Tüm Emekliler Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Cihat Uygur yaptığı açıklamada : Yönetime geleli 9 ay oldu. Çam sakızı çoban armağanı, okulların açıldığı bu dönemde, dede olarak tüm torunlarımıza küçükte olsa destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Uygur açıklamalarının devamında " Bugün ülkemizde bir top kağıt 100 TL. olmuş. Öğrencinin sırt çantası, defteri, kalemi eksik iken , öğrencilerimizin bu ihtiyaçlarına destek olmayı, dayanışma yaratmayı hedefledik, bundan sonra dayanışma ve yardımlaşmalarımız devam edecek" dedi. 

Tüm Emekliler Sendikası üyesi Cemil Ocak ise; Küresel dünyada vahşi kapatilizm az gelişmiş ülkeleri sömürge olarak kullanmaktadır. Bunu 2 yol ile yapmaktadır. Birincisi ekonomiyi, ikincisi ise eğitimi çökerterek başarmaktadır.
Türkiye’de, 8 yıl zorunlu eğitim vardı. Bu temel eğitimin sonunda öğrencinin yetkinliklerine göre mesleki eğitimine devam edilirdi.
Hükümetin, 4+4+4 eğitim sistemini getirmesiyle, eğitime ciddi darbe vuruldu" açıklamasında bulundu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ