USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bursalı plastikçilerden İzmir çıkarması

Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS) , İzmir’de Petkim tesislerini ve  PlastPak 2017 fuarını ziyaret etti.

Bursalı plastikçilerden İzmir çıkarması
10-04-2017 14:26
Google News

Plastik ve ambalaj sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarını tek bir çatı altında buluşturan BURPAS üyelerini sektöre yönelik bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü ve beraberindeki iş adamları, PAGEV, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), EGEPLASDER ve TÜYAP işbirliğiyle Fuarİzmir’de düzenlenen PlastPak  2017 Fuarına çıkarma yaptı. PlastPak 2017 kapsamında plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, kalıp, ısı ve kontrol cihazları, makine yan ve ara sanayi, ambalaj makineleri, ambalaj ürünleri, ambalaj üretimine yönelik yardımcı cihaz, donanım ve sistemler, hammadde ve ara ürünler, hizmetler ve geri dönüşüm ile ilgili ürünleri inceleyen BURPAS üyeleri, fuarda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

BURSA SEKTÖRÜN ÖNCÜ ŞEHİRLERİNDEN

Üretim, ihracat, istihdam ve katma değeriyle Bursa’nın plastik ve ambalaj sektöründe Türkiye’nin öncü şehirlerinden biri olduğunu söyleyen BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü, “Fuar ziyaretiyle Egeli plastik ve ambalaj firmaları ile birebir temas kurma şansı yakaladık. Fuarda en son teknolojiler ve hizmetler yakından gördük. Ayrıca plastik üreticileri açısından çok büyük önem arz eden PETKİM’de de incelemelerde bulunduk” dedi. 

Öte yandan Biliktü, İzmir ziyaretinde desteklerinden ve başarılı işbirliklerinden dolayı PETKİM Petro Kimya Holding A.Ş Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Mevlüt Çetinkaya, Budin Akarca Mürekkep Teknik Servis Müdürü Ahmet Türkmen, Ünsal Kimya’dan Orhun Ünsal ve Sadık Atalay Tan’a plaket takdim etti.  Başkan Biliktü, plaketleri takdim ederken PETKİM, BUDİN Akarca ve Ünsal Kimya’nın Bursa için önemli firmalar olduğunu dile getirerek Bursalı plastik sektörünün gelişmesinde önemli rol oynadıkların vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ