USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursalı sporseverler Decathlon bisiklet turunda buluşuyor!

Spor tutkusunu 7’den 70’e yaymayı hedefleyen ve uygun fiyatlı ürünleriyle sporu herkes için ulaşılabilir kılan Decathlon, gerçekleştirdiği sportif etkinliklerle sporseverleri harekete geçiriyor!

Bursalı sporseverler Decathlon bisiklet turunda buluşuyor!
29-06-2017 20:34
Google News

Türkiye’de 22 mağazası ve online alışveriş sitesiyle faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, geçtiğimiz haftalarda Bursa mağazasının kapılarını açmıştı.

Bursa Marka AVM’de açılan Decathlon’da; 2322 metrekare alanda; trekkingden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola, patenden bisiklete kadar 70 farklı spor dalında binlerce ürün bir arada bulunuyor.

Bursa’da sporseverlerin büyük ilgisiyle karşılanan Decathlon 2 Temmuz Pazar günü Bursa’daki ilk spor etkinliğini gerçekleştirecek.

Bursa kent meydanında saat 10:00’da yüzlerce bisiklet severin bir araya gelmesiyle başlayacak bisiklet turu, Decathlon mağazasının da bulunduğu Bursa Nilüfer’deki Marka AVM’nin önünde son bulacak.

Decathlon ursa bisiklet turuna katılmak ve spor dolu bir gün geçirmek için Decathlon Marka AVM mağazasında bir form doldurarak katılım numaranızı almanız yeterli.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ