USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursalı vekilden koalisyon temennisi

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, ‘Halkla Buluşma Programı’ kapsamında Bursalı vatandaşlarla buluştu.

Bursalı vekilden koalisyon temennisi
10-08-2015 16:01
Google News

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Umarım koalisyon görüşmeleri hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Önemli olan ülkemizin çıkarıdır. Bu yüzden en kısa zamanda hükümetin kurulması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, ‘Halkla Buluşma Programı’ kapsamında Bursalı vatandaşlar ile bir araya geldi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından organize edilen program çerçevesinde bir takım temaslar gerçekleştiren Gözgeç, Gemlik ve Orhangazi ilçelerinde halkın şikâyet, öneri ve dileklerini dinledi.

İlk olarak Gemlik’te faaliyet gösteren İnci Aş Evi’ni ziyaret eden Gözgeç, burada işletmenin kurucusu İnci Özsabuncu ve gönüllü olarak çalışan hanımefendilerle sohbet etti. Gözgeç, 27 yıldır çalışmalarını aralıksız sürdüren ve 1 hafta içerisinde yaklaşık 800 vatandaşa yiyecek yardımında bulunan aş evinin tüm gönüllülerini duyarlılıklarından ötürü tebrik etti. Daha sonra aş evi çalışanları ile birlikte yemek dağıtımına yardımcı olan Gözgeç, ağırlıklı olarak yaşlı, yoksul ve yetimlerden oluşan 15 haneyi ziyaret ederek vatandaşların dileklerini dinledi.

Bursa Milletvekili Gözgeç aş evi gönüllüleri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Gemlik Belediye Başkanı Av. Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Karşılık fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, Türkiye gündeminin ana maddesi olan koalisyon süreci değerlendirildi. Ayrıca ziyarette Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş da yer aldı.

Gemlik’teki temaslarının ardından Orhangazi ilçesinde de bir takım görüşmeler gerçekleştiren Gözgeç, sırasıyla İHH Gemlik Şubesi ile Örnekköy ve Hamzalı mahallelerini ziyaret etti. İHH Gemlik Şubesi ziyaretinde kurum faaliyetleri hakkında bilgiler alan Gözgeç, buradan Örnekköy mahallesine iştirak ederek mahalle muhtarı ve Örkader Başkanı Esra Özcan’in kendisi adına düzenlediği programa katıldı. Programda bir konuşma yapan Gözgeç, öncelikle desteklerinden dolayı tüm mahalle halkına teşekkür etti. Gündem hakkında da değerlendirmelerde bulunan Gözgeç, “Umarım koalisyon görüşmeleri hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Önemli olan ülkemizin çıkarıdır. Bu yüzden en kısa zamanda hükümetin kurulması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ