USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bursaspor'da Yönetimin istifa kararı medyaya anlatıldı

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Çetin Kaya istifa kararlarının gerekçesini anlattı.

Bursaspor'da Yönetimin istifa kararı medyaya anlatıldı
12-06-2023 18:50
12-06-2023 18:55
BURSA
Google News

Haber : Tarık Çapçı


16 Haziran’da tüm üyelerle birlikte görevlerinden istifa edecek olan Bursasporyönetimi, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde genel kapsamlı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Bursaspor Yönetim Kurulu üyelerinden olan ve yönetim kurulunun basın sözcülüğünü yapan Ramazan Çetin Kaya, kameraların karşısına geçerek önce genel bir açıklama yaptı, ardından ise kendisine yöneltilen sorulara cevap vermeye çalıştı…

Toplantının özetinde; Bursaspor yönetiminin neden istifa ettiği, bu kararın alınma tarihinin neye göre belirlendiği, kulübün kayyuma kalma tehlikesi, kamuoyundaki kulübün kapanıp yerine FK olarak hayata geçirilme meselesi, Bursaspor’a yıllık katkı sağlanan ücret, Togg ve Bakan Varank sürecine dair konulara açıklık getirilmeye çalışıldı.

”İstifa edin edin dediniz ettik. Aday çıkmadı, şimdi adayları siz geri çektiriyorsunuz algısı yaratıldı. Bu algının kırılması için geldiğimiz noktada istifa etmemiz gerekiyordu’‘ diyen Kaya, 2 Temmuz’da gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul için 25 Haziran’da Başkan Adayı çıkmaması üzerine, mevcut yönetimin de daha önce bir tarih olan 16 Haziran’da istifa etmesi nedeniyle Kayyum’a kalma ihtimaliyle ilgili, ”Öyle bir durum söz konusu olursa eğer biz Bursaspor için ne gerekiyorsa yine yaparız. Bunu nasıl yapacağımız da şimdilik bize kalsın” dedi. Ramazan Kaya ayrıca mevcut yönetim kurulunun, tüm üyeler ve üyelerin vasıtasıyla tüm şehirden 151 milyon lira, alacaklarını bağışlayan eski Başkanlar dahil 201 milyon lira yıllık gelir sağladığını da açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ