USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bursaspor Jure Zdovc ile anlaştı!

SportoweFakty'e göre Bursasporun yeni koçu Jure Zdovec oluyor.

Bursaspor Jure Zdovc ile anlaştı!
07-07-2023 16:15
07-07-2023 16:20
BURSA
Google News

Haber : Tarık Çapçı


Bursaspor Wroclaw'ın iki katı teklif vererek Zdovec'i renklerine bağladı.

WKS Śląska Wrocław yetkililerine göre, işbirliğinin erken sonlandırılması seçeneğinden yararlanan Ertuğrul Erdoğan'ın halefi olan yeni bir koçun işe alınması bağlamında her şey mükemmel gidiyordu . "2023/2024 sezonu için Silezyalı teknik direktör seçimi" adlı destan bu hafta sona erecekti. Biliyoruz ki - uzun bir analizden sonra - 20 yılı aşkın bir süredir üst düzey antrenör olarak çalışan bir Sloven olan Jure Zdovec'in (diğer aday İtalyan Massimiliano "Max" Menetti idi) seçilmesine karar verildi ( o Avrupa'da güçlü ligler, ayrıca Euroleague'de).

Taraflar tüm işbirliği şartları üzerinde anlaştılar, Sloven diğerlerinin yanı sıra kabul etti inşaat bütçesinde. Sağlık sorunlarından sonra daha fazla başarıya aç olduğunu, Silezya'da çalışarak koçluk atlıkarıncasına geri dönmek istediğini vurguladı.

Edindiğimiz bilgilere göre Silezya yetkilileri, Zdovec'in 2023/2024 sezonu için Wrocław takımının teknik direktörü olarak atanacağını duyurmak üzereydi. Sloven oyuncunun sadece sözleşmeyi imzalaması gerekiyordu. Sorun şu ki, sonunda sustu, sustu ve bu arada Türkiye'den gelen bir teklifi kabul etti!

Zdovec, kendisine çok daha iyi mali koşullar (oranın iki katı) teklif eden güçlü bir Türk kulübünün ( Bursaspor ) temsilcileri tarafından akşam (doğrudan) çağrıldı . 56 yaşındaki oyuncu fazla düşünmedi ve teklifi kabul etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ