USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursaspor Kulübü'nden Kombine ve Bilet Açıklaması!

Bursaspor Kulübü Kombine Biletler hakkında detaylı bir açıklama yayımladı.

Bursaspor Kulübü'nden Kombine ve Bilet Açıklaması!
09-09-2024 21:52
09-09-2024 21:56
BURSA
Google News

KOMBİNE VE BİLETLER HAKKINDA!

İLK MAÇA NASIL GİRECEĞİM?

15 Eylül Pazar günü, Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacağımız 2024-25 sezonunun ilk iç saha maçında yaşanacak yoğunluk nedeniyle sık sorulan soruların cevapları aşağıda yer almaktadır.

KOMBİNE ALMAYA FIRSATIM OLMADI, SATIŞA AÇILACAK MI ?

Taraftarımızdan gelen istek üzerine; 10 Eylül Salı, 11 Eylül 2024 Çarşamba ve 12 Eylül 2024 Perşembe günleri passo.com.tr üzerinden dijital kombine ve stadyum gişesinden kombine kart alımı (yalnızca 3 gün için) açılacaktır.

BİLETLER NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

13 Eylül 2024 – Cuma günü passo.com.tr dijital platformunda ve aynı gün saat 10:00’dan itibaren de stadyum gişesinde satışta olacak.

(Passolig sahibi olmadan / yenileme yapmadan; e-posta adresiniz ile kolayca hesap oluşturabilir ve bilet satın alabilirsiniz.)

Kale arkaları 100 ₺ , Maraton (alt,üst) 250 ₺ , Batı tribün(alt,üst) 750 ₺’den satılacak.

DİJİTAL BİLETİMLE MAÇA NASIL GİRERİM?

passo.com.tr ’den alınan dijital biletlerinizi turnikelerde telefonunuzdan QR KOD olarak açarak okutabilirsiniz. Dijital platformdan aldığınız bilet veya kombine için fiziki kart / basılı bilet İHTİYACI YOKTUR.

Android telefon kullanıyorsanız, önce NFC özelliğini kapatalım!

BİLETLERİM >> PDF BİLET İNDİR >> BARKODU OKUT

Ekran parlaklığını açarsanız cihazlar daha kolay okuyacaktır.

(Maça gir butonuna tıklamıyoruz. Bu buton passolig olan / TC Kimlik numarasına bilet satılan müsabakalarda kullanılır. Passoligsiz ligde biletlerim kısmından kolayca giriş kodunuzu alabilirsiniz)

DİJİTAL KOMBİNELERDE “QR KOD” NE ZAMAN GÖZÜKECEK?

QR kodlar her maçtan önce biletlerin satışa çıkması ile eş zamanlı olarak hesabınızda PDF olarak gözükecek.

DİJİTAL KOMBİNEMİ, FİZİKİ KARTA ÇEVİRMELİ MİYİM?

HAYIR. passo.com.tr üzerinden alınan e-kombinelerin karta çevrilmesine ihtiyacınız YOK. Karta çevirdiğiniz bir kombineyi bir başkasına online olarak aktaramazsınız. Karta çevrilen e-kombine hesabınızda görüntülenemez. Maç maç ya da sezonluk olarak bir başkasına aktarılamaz.

PASSO’DAN 1’DEN FAZLA KOMBİNE ALDIM GÖZÜKMÜYOR ?!

PASSO uygulamasında gözükmeyen kombineler mobil cihazlarda ‘masaüstü sitesi’ şeklinde görüntüleme yapıldığında ya da bilgisayardan girildiğinde; etkinlik kombinelerim alanında görüntülenebilmektedir.

(Mobil uygulamada adet sayısına bakılmaksızın etkinlik kombineleri alanında tek bir ibare olarak gözüken kombineler masaüstü tarayıcı görünümünde her koltuk için ayrı ayrı gözükmektedir.)

Bunun nedeni passo yazılımının temel olarak PASSOLİG sistemine göre tasarlanmış olmasıdır. Kulübümüzün maçlarında PASSOLİG GEÇERSİZDİR. Etkinlik bileti şeklinde olan kombineler mobil uygulamada bu nedenle görüntülenememiştir.

BİR’DEN FAZLA KOMBİNEM VAR, MAÇ BİLETLERİMİN TAMAMINI NASIL GÖRECEĞİM?

Her maç öncesi biletler satışa çıktığında, PDF biletiniz de sistemde otomatik oluşacak. Kaç adet kombineniz varsa o sayıda PDF bilet alt alta listelenmiş olacak.

PDF biletler çıktı alınabilir ya da dijital ortamda maça giriş öncesi PDF ya da ekran görüntüsü alarak whatsapp vb uygulamalardan bir başkasına aktarma kolaylığına sahiptir.

Telefonlarınızdan PDF içindeki QR Kodu ekran parlaklığını açarak turnike kapısındaki cihazlara okutabilirsiniz.

KART VEYA DİJİTAL KOMBİNE ARASINDAKİ FARK NE?

Basılı kart şeklindeki kombinede, kart kimin elinde ise o kişi maça giriş yapabilir. Barkod sezonluktur.

Dijital kombine sahibi, maça özel oluşan QR kodu istediği kişiye ekran görüntüsü olarak dahi gönderse, qr-kodu olan kişi maça girebilir. İsterse kombinesini sezonluk olarak da bir başkasına devredebilir.

SEZONLUK KOMBİNE DEVRİ NASIL YAPILIR?

Maç biletlerinin devri kombine sahibi tarafından yapılabilirken, sezonluk kombine devri -yukarıda belirtilen sebeplerden dolayı- passoligsiz sistemdeki yazılım güncellemesi tamamlandığında passo.com.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek.

11 Eylül 2024 Çarşamba günü 19:00’a kadar destek@passo.com.tr adresine aşağıdaki bilgileri eksiksiz gönderenlerin “sezonluk” kombine aktarımları passo ekibi tarafından sağlanacak. Bu saatten sonra yapılacak başvurular maç gününden sonra (17-18-19 Eylül tarihlerinde değerlendirilecek ve akabinde aktarım süreci kapatılacak)

Gönderilecek e-posta konu başlığı:

Bursaspor Sezonluk Devir

İleti içeriği:

 

Kombine / işlemi yapan hesap sahibinin,

TC Kimlik Numarası / Cep Telefon Numarası

 

Devredilmek istenilen her kombine için ayrı ayrı

Tribün Adı:

Blok No:

Sıra No:

Koltuk No:

Devir yapılacak passo.com.tr hesap adı (hesap adı sistemde onaylı e-posta adresidir)

 

İlk maç öncesi kombine devri yapamamış olanlar maça giriş öncesi sistemdeki tek maçlık PDF Bilet / QR Kodlarını bir başkasına ekran görüntüsü / pdf olarak paylaşabilecek. Maça girişte bu şekilde sorun yaşamayacaklar.

KOMBİNEMİ GİŞEDEN ALIRKEN İSİM YAZDIRDIM, DİJİTAL KOMBİNE ALMADIM?

31 Ağustos 2024 tarihi öncesi gişeden fiziki kart başvurusunda bulunanların kartları stadyum gişesinden 7 Eylül 2024’ten itibaren teslim edilmeye başlanmıştır. Kendilerine teslim edilen kombine alım evrakları ile maçtan 1 gün öncesine kadar (14 Eylül 19:00’a kadar) teslim alınabilir.

Dijitalden karta geçmek isteyenlerin dijital kombine ve QR kodları iptal edilecek; aktarım yapamayacaklar. Bu işlem gişeden bizzat kombine sahibi tarafından yapılabilir. Maç bileti satılan günlerde karta geçiş işlemi yapılmayacaktır. Karta geçiş başvuruları 10-11 Eylül ve 17-18-19 Eylül günleri 10:00 – 19:00 saatleri arasında yalnızca stadyum gişesinde yapılacaktır. 19 Eylül’den sonra fiziki karta dönüştürme işlemi sonlandırılacak / yapılmayacaktır.

ENGELLİ TARAFTARLAR İÇİN BİLET TALEBİ?

Engelli taraftarlarımız, gelmek istedikleri her maçtan 2 gün önce engeltanimiyorum@bursaspor.org.tr adresine mail göndererek (maç günü stadyum gişesinden teslim almak ya da varsa passo.com.tr hesaplarına yükletmek üzere) tek maçlık giriş biletlerini temin edebilirler. Ad-Soyad, TC Kimlik No, Engelli Kartı’nn ön ve arka yüzünün fotoğrafı / cep telefon numarası bilgileri bu başvuruda yer almalıdır. Stadyumumuzda 106 adet engelli ve refakatçi koltuğu kapasitesi bulunmaktadır.

Okul öncesi çocuklar maçlara ücretsiz olarak girebilmektedir.

Yığılma olmaması adına maç saatinden erken stada girilmesi konusunda kolaylık sağlayacaktır.

Kart okuma sistemleri passo (e-kent şirketine ait ve netaş ile entegre) olduğu için sıkıntı yaşanması beklenmemektedir. Yine de sorun yaşayan olması halinde gişe maç saati açık olacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7