USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursaspor'un TOGG sponsorluğu hakkında Bakan Varank'tan açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili adayı Mustafa Varank, Çelikpalas Otel'de düzenlenen medya buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un TOGG sponsorluğu hakkında Bakan Varank'tan açıklama
07-05-2023 13:41
07-05-2023 14:04
Google News

HABER: Kemal Mert UZUNSARI

Bakan Varank, açıklamalarında milletvekili seçildiğine Bursa ve Bursa ekonomisine ne gibi katkılarda bulunacağını aktardı. 

Geniş bir katılımın gerçekleştiği toplantıda Bakan Varank; "Uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan bir isim olarak şunu ifade edeyim, neden arkadaşınız olarak diyorum. Uzun yıllardır Cumhurbaşkanı ile çalışmaya başladığımız andan itibaren bizler de hep medya ile muhabirlerle içiçe olduk. Onların gayretleriyle, kamusal görevlerini yerine getirirken onlara yardımcı olmaya çalıştık. Haber nasıl toplanır, nasıl atlatılır, nasıl köşe yazıları spesifik ve can alıcı hale getirilir. Bunlara aşina bir arkadaşınızım. Medya ile bugüne kadar ilişkilerimiz hamdolsun, medya emekçisi kardeşlerimizle hep iyi tutmaya çalıştık. Biliyoruz ki kamusal görev yaptığınızda bunun resmi görevlisi, basın mensubu olmuyor. Kamu görevi yapıyorsanız, hepiniz aynı değerde “bu millete hizmet etmeye çalışıyorsunuz” demektir" dedi. 

Bakan Varank açıklamalarının devamında "14 Mayıs’a çok az bir zaman kaldı. Türkiye 14 Mayıs’ta yüzyılın seçimini gerçekleştirecek. Türkiye’nin yüzyılını nasıl inşa edeceğine karar verecek. . Biz 21 yıldır bu ülkede, ülkeyi kalkındırmanın yatırımlarla buluşturmanın aziz milletimizi hakettiği hizmetlerle buluşturmanın derdinde bir iktidarız. Bu şehirlerimiz, ilçelerimiz, hangi yatırımı hak ediyorsa, hangi hizmetlerle daha müreffeh hale gelecekse biz bunları yerine getirmek için 21 yıldır canımızı dişimize katarak çalıştık. Inşallah 14 Mayıs’tan sonra da bu gayrete devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Gerçekleşen basın toplantısının soru-cevap bölümünde ise Bakan Varank Bursaspor hakkında açıklamalarda bulundu. 

BURSASPOR VE TOGG SPONSORLUĞU

Bursa. Com  Köşe Yazarı Tarık Çapçı'nın Bursaspor ve TOGG sponsorluğu gerçekleşecek mi? sorusuna Bakan Varank şu kelimeleri kullandı: Bursa ülkemizin en önemli sanayi kentlerinden birisi olmasına rağmen ayrıca bir spor kentidir. Bursaspor'da bu kent için, Türkiye için önemli bir kulüptür. Şu anda zor günler geçiren ve hak ettiği yerde olmayan Bursaspor inanıyorum ki yakın bir zamanda yeniden Süper Lig'deki yerini alacaktır. Bende Bursa'da vekil olarak seçildiğim takdirde ekip arkadaşlarımla birlikte Bursaspor için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Elbette Bursaspor'un ekonomik olarak da güçlenmesi lazım. TOGG sponsorluğu içinde çalışmalar başlatabiliriz" açıklamasında bulundu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sabri Elverir
Sabri Elverir 1 yıl önce
Bursalı olmayan Bursa milletvekili adayı olmasın.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ