USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bursaspor ve Fenerbahçe açıkladı

Dün gece saatlerinde Bursa.com'un açıkladığı transfer gerçekleşti. Bursaspor, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Volkan Şen için görüşmelere başlandığını resmi siteden açıkladı.

Bursaspor ve Fenerbahçe açıkladı
13-08-2015 20:06
Google News

Yeşil beyazlıların satılık listesine koyduğu Volkan Şen, Fenerbahçe yolunda. Bursaspor resmi internet sitesi aracılı ile yaptığı açıklamada Volkan Şen için Fenerbahçe kulübü ile görüşmelere başladığını bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

Kamuoyuna Bildiri

Fenerbahçe Spor Kulübü ile oyuncumuz Volkan Şen'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız

Bursaspor Kulübü

ÖNCE YALANLAMIŞTI

Fenerbahçe kulübü, bugün akşam saatlerinde internet siterleri aracılığıyla yaptığı açıklamada Bursaspor'dan Volkan Şen'in transferi konusunda herhangi bir girişimlerinin bulunmadığını, çıkan transfer haberlerinin yalan olduğunu belirmişti. Bu açıklama yayınlandıktan kısa süre sonra resmi internet sitesinden kaldırıldı. 

SONRA AÇIKLADI

Volkan Şen'in transferi konusunda bir açıklama da sarı lacivertli cepheden geldi. Fenerbahçe resmi sitesinden Volkan Şen transferi konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı.

İşte o açıklama;

Fenerbahçe Futbol A.Ş. Bursaspor’dan Volkan Şen’in transferi konusunda, oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ