USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bursaspor yönetimi ibra edilmedi

Bursaspor’un 25. Başkanını seçeceği Olağanüstü Genel Kurul, Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda başladı. Ali Ay, Burhan Vatan, Burhan Ilgın ve Recep Günay başkanlık için yarıştığı kongrede, mevcut Başkan Recep Bölükbaşı yönetimi ibra edilmedi. Bölükbaşı yuhalandı.

Bursaspor yönetimi ibra edilmedi
19-01-2016 19:35
Google News

İlhan Parseker'in divan başkanlığı yaptığı kongrede konuşmak için kürsüye çıkan Recep Bölükbaşı, salonda bazı kongre üyeleri tarafından yuhalandı. Uzun süre konuşmak için tepkilerin dinmesini bekleyen Bölükbaşı, kendisine yöneltilen tepkileri hak etmediğini söyledi. Bölükbaşı, 9 yıldır yönetimde olduğunu ve Bursaspor'a hizmet ettiğini belirterek, yaptığı işlerde en ufak bir suistimal olmadığını kaydetti. Kendini iyi ifade edemediğini yada yanlış anlaşıldığını kaydeden Bölükbaşı, genel kurul üyelerinin vereceği her karara saygı duyacağını ifade etti.

Bölükbaşı'nın konuşmasının ardından kürsüye gelen Teksas Tribün liderlerinden Selim Kurtulan ise Bölükbaşı'na tepki gösterdi. Borcun 270 milyon değil, 500 milyon TL olduğunusavundu.

YÖNETİM İBRA EDİLMEDİ

Ardından gerçekleştirilen oylamada, Bölükbaşı yönetimi ve denetim kurulu ibra edilmedi. Kongre üyelerinin çoğunluğu yönetimin ibra edilmemesi yönünde oy kullandı.



BİR ADAY İBRA ETTİ DİĞERİ İBRA ETMEDİ

Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlık için yarışan adaylardan Ali Ay ve yönetim kadrosu Recep Bölükbaşı yönetimini ibra etmezken Burhan Vatan ve yönetim kadrosu Bölüktaşı yönetimini ibra etti.

RECEP GÜNAY ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Bu arada, oylamanın ardından söz alan başkan adayı Recep Günay, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ