USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bursaspor’un arazi satışına tedbir

Bursaspor eski başkanlarından ve başkan adayı olan Recep Günay’ın açtığı bir davada mahkeme, Bursaspor’un sattığı 10 dönüm sanayi arsasının üçüncü kişilere satışını engellemek amacıyla tedbir koydu.

Bursaspor’un arazi satışına tedbir
05-01-2016 22:41
Google News

Bursaspor Başkan adayı Recep Günay, Bursaspor Yönetimi’nin genel kurul kararı olmaksızın 10 dönüm sanayi arsası satışının usulsüz olduğu gerekçesiyle satışın iptali davası açtı. Günay’ın, Bursaspor genel kurul üyesi sıfatıyla “Bursaspor’a izafeten” açtığı davaya Bursa 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bakıldı. Mahkeme, 2015/1160 esas sayılı dosyada ele aldığı davanın ara kararında, Minareliçavuş’ta bulunan 10 dönüm ve üzerinde 10 fabrikanın bulunduğu sanayi arsası ve üzerindekilerle ilgili tedbir kararı verdi.

Tedbir kararı, dava konusu arsalar ve üzerindekilerle ilgili olarak herhangi bir işlem yapılmasını, üçünü kişilere devrini engelleme amacını taşıyor.

Bursaspor Başkan Adayı Recep Günay, “Minareliçavuş’taki arsaların Bursaspor Tüzüğü ve Dernekler Kanunu’na aykırı bir şekilde satılması usulsüzdür. Alan da bunu bilmektedir. Tapu da bu usulsüzlüğe ortak olmuştur. Arsaların Bursaspor’a geri verilmesi, yani satışın iptali gerekir” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ